2013. február 28., csütörtök

12. fejezet - Nincs kedved holnap elmenni valahová?


Sziasztok! Meghoztam a következő fejezetet. Ne haragudjatok, de borzasztóan rövidre sikeredett. Két novellát is írok és a másik történetem, így ez a fejezet most a héten eléggé háttérbe szorult. Ne haragudjatok, a következő rész majd kárpótol Titeket! :D
Jó olvasást :)
Puszi: Bo×××



~Niall~
 



~ Szia Mira – néztem az éppen betoppanó lányra, aki értetlenül figyelte a jelenetet.
~ Hali. Mi van itt?
~ Egy apróbb balhé…
-Apróbb? Niall, remélem feltűnt, hogy  Harry nem másnapos, hanem még részeg! És…
~ Ha megbocsátotok, Wave most kijön velem egy pillanatra – szakította félbe Mira nővére újabb dührohamát, ami tíz percen belül már a harmadik lett volna.
Miután kimentek, a teremben összegyűlt emberek egyszerre, egy emberként lélegeztek fel. Az egyik táncos lány, Lena felpattant és a vizéért indult, miközben hátraszólt.
-Nem mindig ilyen, jól el lehet vele hülyülni, tényleg. Mindenben benne van, egyedül a figyelmetlenséget és pontatlanságot nem bírja. Ezekkel óvatosan.
Egy pillanat alatt elhallgatott, mikor a két lány, immár nyugodtabban visszatért.
-Jól van, megmondom, mi lesz. A fiúk hazamennek, kivéve egyvalakit, aki tud figyelni. A többiek szerdára megpróbálják összeszedni magukat, a táncosokkal pedig magnóra próbálunk.
Nyilván senki nem vitatkozott, nem akartunk nagyobb balhét. A fiúkkal kérdőn összenéztünk, hogy akkor ki marad, végül úgy gondoltuk, Liam-re és Lou-ra szüksége van Harry-nek, Zayn passzolt, így én maradtam. Ezt közöltük a lányokkal is, akiknek ezzel nem volt semmi problémájuk, így végül a fiúk elbúcsúztak, megígérték, hogy rendbe hozzák Harry-t, aki valóban eléggé .. khmm.. használhatatlan állapotban volt.
Mivel Mira sem vett részt a próbán, és immár én sem, így mindketten leültünk a hátsó padra, a táncosok mögé, hogy ne takarjunk be a tükör előtt.
Először bemelegítettek, mivel az még nem volt meg, majd ezt követően gyakorlásnak táncoltak egyet JustinBieber As Long As You Love Me  című számára, megjegyzem, csodálatosan. Valami eszméletlen, hogy mozognak.
Még táncoltak pár más dalra is, de mi közben Mira-val beszélgettünk.
~ És volt ma valami a suliban?
~ Nem sok… Az irodalom tanár rám van szállva, de eddig nem tudott beszívatni… Ma Shakespeare-ről beszéltem 15 percig, mikor durván félbeszakított.
Ezen akaratlanul is felnevettem, mert ez alatt a kis idő alatt is feltűnt, hogy szeret olvasni, és legszívesebben egész nap beszélne, ha tehetné, de így jelnyelven is megoldja. Ha meg könyvekről vagy írókról van szó, éjjel-nappal jelelne. Ez rá vall.
Felkaptam a fejem, ugyanis felcsendült a What Makes You Beautiful, amire szintén csinált Waverly koreográfiát, és most azt próbálták el. ez volt az a rész, ahonnan már figyelnem kellett, így próbáltam oda koncentrálni, ám a szőke szépség mindig elvonta a figyelmem. Fantasztikus, ahogyan összhangban táncolnak. Mindegyik mozdulatuk tökéletesen passzol a másikéhoz, figyelnek egymásra és a zenére… elképesztő.

~*~

Mikor pár órával később a táncosok kidőltek és Waverly is eléggé elfáradt úgy döntött, vége a próbának.
-Na, milyen volt?
-Nagyon bejött! – lelkesedtem őszintén. – Valami hihetetlenek vagytok! Nagyon jól csináljátok, nem is értem, miért nem akartad elvállalni…
- Köszönjük – mosolyodott el. – ami pedig Harry-t illeti… megmondod neki, hogy nem akartam olyan goromba lenni, csak fárasztó napom volt, és nem találtatok épp a legjobb passzban.
- Persze. De ő is hibás volt.
- Nyilván – vigyorodott el. ~ Indulunk? – fordult Mira felé, aki bólintott.
Waverly elment átöltözni, mi meg ketten még leültünk. Összeszedtem minden bátorságom s felé fordultam.
~Nincs kedved holnap elmenni valahova?
Először értetlenül nézett rám, majd mikor megértette, elpirult és elkapta a tekintetét.
~ De, szívesen megyek veled valahova – mosolygott rám, én pedig majd’ kicsattantam az örömtől.

6 megjegyzés:

  1. Eszmeletlenul jo resz lett!! Annyira jol megfogalmazod a mondarokat. Nagyon jo a blogod!! Szerintem egyedi mert meg sehol sem olvastam ilyet :)) Nagyon varom a kovi reszt!! Siess!! XxTekla

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon szépen köszönöm!! *-* örülök, hogy tetszik, annak pedig még jobban, hogy hangot is adtál a véleményednek. igyekszem :3
      Ne haragudj, elvileg csütörtökön lett volna új rész, csak Magyarországon voltam, és nem tudtam sem megírni, sem felrakni. Ne haragudj, csütörtökön hozom <3
      Bo×××

      Törlés
  2. Szia:))
    olyan jó a blogod*--* ez a rész is ismét nagyon jó lett xxx

    van számodra egy meglepetésem.:))) nézz be ide ->
    http://niallandemma.blogspot.hu/2013/03/nem-tudom-elhinni-hogy-kaptam-egy-dijat.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :D
      Köszönöm szépen, igyekszem :D

      De aranyos vagy, mindjárt kirakom, ismételten csak köszönöm <3
      Bo×××

      Törlés